×
Meniu

GALA EXCELENȚEI ÎN SĂNĂTATE

În cadrul primei ediții, GALA EXCELENȚEI ÎN SĂNĂTATE, organizată de către Primăria municipiului Chișinău la 7 aprilie, au fost desemnați 31 de manageri, instituții medicale, medici, reprezentanți ai mediului academic și social cu premii pentru excelență în diferite domenii de asistență medicală.

Colectivul IMSP SCMBCC a fost premiat cu trofeul Hippocrates la categoria „Excelență în tratamentul de COVID-19 a copiilor la nivel de Asistență Medicală Spitalicească”. Angajații Spitalului au manifestat competență, profesionalism, curaj, dăruire de sine și empatie față de micii pacienți și părinți/apartinatori, ridicând calitatea actului medical și perfectând procedurile și schemele de tratament.

Medici ai IMSP SCMBCC de comun cu colaboratorii Catedrei Boli infecțioase a USMF ”Nicolae Restemițanu” sunt coautori al Protocolului Clinic Național PCN-371 ″Infecția cu coronovirus de tip nou (COVID-19)‶, participând activ la revizuirile periodice a șapte ediții.  Personalul medical al spitalului a organizat și a fost activ implicat în Conferinţe Naţionale/Internaţionale, ateliere de lucru, instruiri naționale/municipale, emisiuni televizate, radio, spoturi publicitare ale OMS, INICEF consacrate diagnosticului, managementului terapeutic, dar și vaccinării anti COVID-19.

Trofeul Hippocrates al Galei Excelenței în Sănătate a municipiului Chișinău a fost înmânat Directorului IMSP SCMBCC, doamnei Ludmila BÎRCA.

FELICITĂRI ÎNTREGULUI COLECTIV ȘI RECUNOȘTINȚA PENTRU MUNCA DEPUSĂ.